Algemene Voorwaarden

Astrid’s WOL verstuurt uw bestelling na betaling via onze betaalmogelijkheden of bij overmaking op rekening NL53INGB0002921288 t.n.v. Astrids Dutch Obsessions o.v.v. het factuurnummer. Het factuurnummer ontvangt u bij uw orderbevestiging per e-mail.

Als uw bestelling na 3 dagen niet betaald is, ontvangt u een herinnering. Als wij daar geen reactie op ontvangen, dan behouden wij ons het recht voor uw bestelling als niet gedaan te beschouwen en wordt deze geannuleerd.

Astrid’s WOL zal uw bestelling zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling naar u verzenden. Zodra uw bestelling naar u onderweg is, krijgt u hiervan per e-mail bericht.

Astrid’s WOL kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verkeerde of vertraagde aflevering vanwege door u verkeerd ingevulde adresgegevens of door fouten van de vervoerder. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling in goede orde bij de vervoerder in handen komt.

Mocht u iets besteld hebben dat niet meer leverbaar is via Astrid’s WOL of de fabrikant, dan krijgt u hiervan zo spoedig mogelijk bericht.
Astrids WOL is niet aansprakelijk voor kleurverschillen tussen de geleverde goederen en de kleur op uw monitor, kleuren kunnen verschillen van monitor tot monitor.

Als de bestelling is afgeleverd gaat het risico m.b.t. de goederen op u over.

U kunt binnen 14 dagen na ontvangst – zonder opgaaf van reden – uw bestelling annuleren en/of de onaangebroken en ongebruikte goederen retourneren, mits deze in een rook- en huisdiervrije omgeving zijn bewaard. Ook dienen de goederen intact en in nieuwstaat (lees weer-verkoopbare staat) te zijn, dus met onbeschadigde labels. Astrids WOL houdt zich het recht voor dit te beoordelen. De verzendkosten van een dergelijke retourzending zijn voor uw rekening. Na ontvangst van retour gestuurde goederen wordt het factuurbedrag zo spoedig mogelijk door Astrids WOL teruggestort, uiteraard minus de eventueel door u gehouden artikelen en verzendkosten.

U dient Astrid’s WOL van te voren bericht te doen dat er een zending retour komt.

U heeft het recht binnen 8 dagen uw bestelling te ruilen, echter de verzendkosten (2x) van een dergelijke zending zijn voor uw rekening. Hiervoor gelden dezelfde voorwaarden als voor een retourzending wegens annulering.

Retouren kunt u sturen naar het volgende adres:
Astrid’s WOL
Kleine Overstraat 79
7411 JK Deventer

Alle genoemde prijzen zijn in Euro, inclusief 21% BTW en onder voorbehoud van typfouten.